CAMPING LES CHELLES
OLLIERGUES • Camping Les Chelles *** ligt in het centrum van natuurgebied Parc Naturel du Livradois Forez op 600 meter hoogte.

Het is een gezellige familiecamping met 50 plaatsen voor tent, caravan of camper. Op de camping zijn chalets, stacaravans, toercaravans en in samenwerking met Tendi en Vacanceselect ook mooie lodge tenten.

Camping Les Chelles is de ideale uitvalsbasis voor rust en om van de natuur te genieten. Er zijn veel mogelijkheden voor het maken van wandelingen, het maken van fietstochten (weg en mountainbike) en het bezoeken van schilderachtige franse dorpjes.

Op de camping vindt u vele mogelijkheden om u te vermaken. Zo is er een zwembad, speeltuin voor de kinderen, Tennisbaan, tafeltennistafel, pool biljart en een visvijver. In het hoogseizoen is er nederlandse animatie op de camping. Ook werken we samen met een organisatie die mountainbikes tochten organiseert.

In de bar, het restaurant kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de bergen. In het restaurant serveren wij een dagelijks wisselend 3 of 4 gangen menu, een snackbarmenu en huisgemaakte pizza's. We bieden hier ook een internetpc aan en we hebben een WIFI connectie voor u.

In de regio is er de mogelijkheid om te kanoen, bergbeklimmen en bijvoorbeeld carten.

De chalets zijn het gehele jaar geopend en de omgeving van de camping is in alle seizoenen het bezoeken meer dan waard. In de winter zijn er in de omgeving mogelijkheden voor langlaufen en afdalen.

We hopen u spoedig bij ons te mogen begroeten
les chelles
63880 olliergues, Frankrijk
breng me hierheen